Πνευματικά δικαιώματα δεν υπάρχουν. Οι ιδέες πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα. Άρα...
... η αντιγραφή όχι απλώς επιτρέπεται αλλά είναι και επιθυμητή, ακόμη και χωρίς αναφορά της πηγής!

Η γλώσσα κόκκαλα τσακίζει

- "Ο λόγος που μ' άφησες έξω από την υπόθεση", είπε ήσυχα, "ήταν ότι νόμισες πως η αστυνομία δεν θα πίστευε ότι σκέτη περιέργεια μ' έσπρωξε να κατέβω εκεί κάτω χτες το βράδυ. Θα υποψιάζονταν ίσως ότι είχα κάποιον ύποπτο λόγο και θα με σφυροκοπούσαν μέχρι να σπάσω".
- "Πώς ξέρεις αν δεν σκέφτηκα το ίδιο πράγμα;"
- "Οι αστυνομικοί είναι κι αυτοί άνθρωποι", είπε ξεκάρφωτα.
- "Έχω ακούσει ότι σαν τέτοιοι ξεκινάνε".

[Ραίημοντ Τσάντλερ, "Αντίο, γλυκειά μου", εκδόσεις Λυχνάρι, 1990 (σελ.: 54)]

10 Οκτωβρίου 2015

Σαββατιάτικα (76) - με υαλουρονικό

*** Εσπρέσσο με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Αληθεύει ότι πάλι δεν πήρε το Νόμπελ λογοτεχνίας η Δημουλίδου; *** Έδρασαν πάλι τα γνωστά κυκλώματα, ε; *** Αυτό που απορείτε τι δουλειά έχει ο Χειμωνάς στο ΠαΣοΚ δεν το καταλαβαίνω. *** Έχετε δει μαλάκα να μην έχει κάνει τουλάχιστον ένα φεγγάρι πασόκος; *** Χτες δεν ήταν η παγκόσμια ημέρα αβγού; *** Εσείς σε ποιον πετάξατε το αβγό σας; *** Τζίνο Φλάιμς, 75χρονος ιταλός παπάς: "Για την παιδεραστία φταίνε σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά γιατί ζητούν στοργή." *** Κι εσύ στοργή γύρευες στα μικράτα σου και την έπαθες, παππούλη; *** Ευτυχώς που άνοιξε το στόμα της η Ταχιάου και θα το βουλώσετε όλοι εσείς που λέτε ότι οι βουλευτές κονομάνε.
Έλτον Τζον; Μπα, δεν...
*** Διαβάστε πόσο και πώς υπέφερε η Χριστινούλα με 5.501,74 καθαρά τον μήνα και μετανοήστε. *** Ευτυχώς που έμεινε εκτός βουλής η κοπέλλα και θα ανασάνει. *** Ξέρετε πόσο κόστιζαν δυο σπίτια που διατηρούσε το κορίτσι σε δυο πόλεις και πόσο τα εισιτήρια που πηγαινορχόταν; *** Εγώ δεν ήξερα αλλά ρώτησα μερικές χιλιάδες αναπληρωτές καθηγητές και έφριξα όταν το έμαθα. *** Τσίπουρο με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Αληθεύει ότι η Μαρία Σπυράκη στηρίζει Κυριάκουλα για πρόεδρο; *** Ωραία, για να ξέρουμε ποιος δεν θα βγει πρόεδρος σίγουρα. *** Ρε παιδιά, αφού σας αρέσει να μπαίνουν οι άλλοι κατ' ευθείαν στο ψητό, εσείς γιατί παραγγέλνετε ένα σκασμό σαλάτες και ορεκτικά όταν πάτε σε ταβέρνα; *** Βρέθηκε το αριστερό χέρι τού αηΧαράλαμπου, που είχε κλαπεί από το Μέγα Σπήλαιο στα Καλάβρυτα. *** Σπεύσατε για προσκύνημα, διότι αναμένεται να γίνει χαμός στο μοναστήρι. *** Αυτό που ο κόσμος φοβάται τα νεκροταφεία αλλά προσκυνάει τα λείψανα, πώς το εξηγείτε; *** Πιτόγυρο με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Πώς είδατε τον Αλέξη και τον Πάνο με στρατιωτική περιβολή; *** Κούκλοι δεν ήταν; *** Μήπως ξέρει κανείς πού υπηρέτησαν την θητεία τους; *** Σε κανένα γραφείο, ντυμένοι με πολιτικά, φαντάζομαι... *** Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα πολύ μου άρεσαν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. ***
Από τους πρώτους εθελοντές!

Και κάπου εδώ μας τελείωσε η αριστερή ιδεολογία. *** Τώρα έχουμε αριστερή δικαιολογία. *** Ζουρλός-ξεζουρλός ο Ζουράρις, την καταβρήκα και με το "Μπουρδιστάν" και με το "κατιναριό". *** Κι είχε και δίκιο, πώς να το κάνουμε; *** Γιαουρτάκι 2% με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Μη μου πείτε ότι δεν έχει ενδιαφέρον το νέο κίνημα που θα αλλάξει την Ευρώπη! *** Για το "1101" λέω, του Γιάνη και του Κλέωνα. *** Τα 1101 βόδια της Ευρώπης. *** Αχ αυτή η Ευρώπη... χεσμένη είναι και όλοι θέλουν να την αλλάξουν; *** "1101"... δηλαδή ΝΑΙ-ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΝΑΙ; *** Σαν δημοψήφισμα ένα πράμα; *** Άσε που το δυαδικό 1101 ισούται με το δεκαδικό 13, όπερ γκαντεμιά. *** Γιάνη, όταν μαζευτείτε 1.000.101, σταματήστε. *** Αυτό ισούται με το δεκαδικό 69, όπερ θα γαμήσετε και θα δείρετε. *** Αυτός που αποκάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμια, είναι και πολύ τσόγλανος. *** Κανένας σεβασμός πια; *** Μάθατε αν θα γίνει ντημπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝουΔου; *** Να δω ποιος συντονιστής θα καταφέρει να κάνει τον Άδωνι να ολοκληρώνει σε 30 δεύτερα! *** Εννοείται ότι όλοι οι σοβαροί άνθρωποι στηρίζουμε Κωλόχαρτο, έτσι; ***  
Τους είπαν θα βάλουν το χακί, θα μπουν στην πρώτη την γραμμή...
Σπληνάντερο με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Αληθεύει ότι στο τέλος τού χρόνου παραγράφονται τα αδικήματα που σχετίζονται με την λίστα Λαγκάρντ; *** Υπομονή, αδέρφια μας κατατρεγμένα, σε δυόμισυ μήνες τελειώνουν τα βάσανά σας. *** Αρκεί μη κάνει καμμιά στραβή την τελευταία στιγμή κανένας πούστης εισαγγελέας. *** Πώς σας φάνηκε ο Κωλόχαρτος στον Χατζηνίκο; *** Και μη μου πείτε ότι δεν τον είδατε γιατί δεν θα σας πιστέψω. *** Σας βλέπω έτοιμους να γυρίσετε την ταινία "Άγρυπνος για έναν μαλάκα". *** Για τους καρκινοπαθείς είπε τίποτε ή το πέρασε ντούκου; *** Για τότε, λέω, που, ως υπουργός υγείας, δήλωνε ότι επείγουσες περιπτώσεις είναι μόνο όσοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. *** Μερέντα με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Τζιτζιφιόγκος: "Σχεδιάζω μια Νέα Δημοκρατία που δεν θα βάζει ταμπέλες στον εαυτό της και στον κόσμο της." *** Ινκόγκνιτο κόμμα σχεδιάζεις, Απόστολε; *** Για να μη σας βρίσκουν οι ψηφοφόροι, προφανώς. *** Μαρούσκα, το Εβιάν μου! *** Ψαριανός: "Το Ποτάμι ψήφισε την συμφωνία που υπέγραψε ο πρωθυπουργός. Την ευθύνη την έχει ο πρωθυπουργός, όχι το Ποτάμι." *** Γρηγόρη, το τερμάτισες. *** Σε κλίμακα από μηδέν μέχρι Μπογδάνος, πόσο μαλάκας είσαι;
Ευτυχισμένα χρόνια
*** Κυριάκουλας: "Οι πραγματικοί ακροδεξιοί δεν έχουν θέση στην ΝΔ." *** Ρε συ Κούλη, μόνο ιμιτασιόν ακροδεξιούς έχετε στο κόμμα; *** Μέιντ ιν Τσάινα, σαν να λέμε; *** Τσάι αδυνατίσματος με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Αυτή η ιδέα του Αλέξη να φτιάξει "Παρατηρητήριο για την φτώχεια" πολύ προχώ, ε; *** Κάτι σαν τους "παρατηρητές πυρός" που είχαμε στον στρατό ένα πράμα. *** Αλέξης: ο αριστερός που έβλεπε τους φτωχούς να περνούν. *** Το Χωνί: "Συγκλονίζει η κόρη τού Παττακού: «Σκεφτόταν να αυτοκτονήσει»". *** Πόσο στ' αρχίδια μας; *** Ευτυχώς που υπάρχει η Athens Voice και μάθαμε ότι αδυνάτισε η μπουχέσα η κόρη τού αρχιναζί Μιχαλολιάκου. *** Δεν μπορείτε να πείτε, πάντα υπάρχει κάτι κατάλληλο για να το γράψουμε στ' αρχίδια μας. *** Ρε σεις, αληθεύει ότι ο Κωλόχαρτος κάνει προεκλογική περιοδεία γυρνώντας την Ελλάδα με πούλμαν; *** Αν ναι, προφανώς μετέφρασε μόνος του το "run for president" που λένε στις ΗΠΑ. *** Αποσμητικό με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Δεν του πολυδείχνει αλλά ο γυαλάκιας μπούλης της πρώτης φωτογραφίας ήταν για πολλά χρόνια από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του πλανήτη, ώσπου τον τύλιξε εκείνη η ρουφιάνα η Αλαμουντίν. *** Αχ βρε Τζωρτζ... *** Τελειώνουμε με ένα ενσταντανέ από την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝουΔου τον Μάρτιο του 1980, όπου ο Γεώργιος Ράλλης εξελέγη πρόεδρος του κόμματος. *** Ο Ευάγγελος Αβέρωφ, που κάθεται δίπλα του, θα χρειαστεί να περιμένει είκοσι μήνες για νά 'ρθει η σειρά του. *** Ξέρω ότι σας ζάλισα με το υαλουρονικό αλλά και στο πνεύμα τής εποχής είμαι και ιδέες για κερδοφόρες επενδύσεις δίνω. *** Καλύτερη είναι η Αννίτα από μένα, δηλαδή; *** Έχουμε κι ένα επίπεδο, νομίζω; *** Προφυλακτικό με υαλουρονικό έχει σκεφτεί κανείς να βγάλει; *** Είπα κάτι για επίπεδο; *** Καλό σαββατοκύριακο σε όλους! ***

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε κατανοω ΑΠΟΛΥΤΩΣ,χωρις χτυπημα χεριου στο τραπεζι. Αυτο με το υαλουρονικο πρωι μεσημερι βραδυ ως αντιβιωση ,ειδικα απο εκεινη την ξανθια κυρατσα με το τραβηγμενο προσωπειο που νομιζει πως κακαριζοντας μαζευει κι αλλες κοτες μου σπαει τα αρχ...α. Θ α μου πεις μη τη ν βλεπεις την καρακαξα , αμ δεν την βλεπω εγω.Βρε λες να μας πουν οτι αυτο το σκατο επινε και η ουρανια και εγινε θεα? Αφου θεος δεν υπαρχει ,ολα γινονται.Α περιπτερο ντυμενο με παραλλαγη δεν ξαναματαδα.Καλο σαββατοκυριακο σε ολους ,εκτος των μνημονιοσκυλων.

ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ είπε...

To ποιο ωραιο μ αυτο το υγρο (υαλουρονικο) ειναι οτι γεννιεται ΜΟΝΟ απο τον οργανισμο και ΜΟΝΟ στα σημεια που χρειαζεται (αρθρωσεις) .Αν δεν αναγενναται (μια και η παραγωγη του με τα χρονια μειωνεται) ΜΟΝΟ με ενεση ακριβως στο σημειο μπορει να προστεθει και για λιγο διαστημα και οχι πινοντας το !! (Ειναι σαν να πινεις ΑΙΜΑ για να αναπληρωσεις αυτο που εχασες απο μια αιμορραγια ... μονο ο μητσοτακουλας το κανει αυτο...) .Και υπαρχουν και ΓΙΑΤΡΟΙ που το ...προτεινουν !!!Κομπογιαννιτες !

(Ευτυχως παιδια που δεν γιναμε ,,,Κουβα !!! αναφτε μια λαμπαδα στον κωλοχαρτο ...)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν παιδιά οι παιχνιδοβιομηχανίες μας τρολλάρουν. Αγόρασα ένα πιγκουίνο στη δίχρονη κόρη μου όπου του σφυράς και αυτός παίζει διάφορους σκοπούς. Ένας από αυτούς τους σκοπούς που παίζει δεν θα το πιστέψετε ποιος είναι.....το bela ciao.

Βασίλης

ακυβέρνητος είπε...

Άπαντα εξαιρετικά! Μα πιο πολύ εκστασιάστηκα με τον ποταμίσιο (σήμερα, αύριο βλέπουμε). Στο κλέβω διότι ομολογώ ότι δεν παρακολουθώ τι γράφει ο μυριστής γυναικείων ενδυμάτων στο ...πουλί του.